مشاوره حقوقی رایگان - مشکلات خانوادگی

بنده چندسال ازدواج کردم پدرخانم بنده درمسائل زندگی من دخالت میکند میخواستم یه واحدآپارتمان بخرم مخالف میکردکه نخریم واسه چی میخرم بعدکلی دعوا خریدم میخوام ماشین عوض کنم دوباره دخالت میخوام خونه عوض کنم بازم دخالت زندگیم خراب کرداگه حرف اون بود من صاحب ماشین بودم نه خونه چند وقتی دوباره درباره مسایل زندگیم دخالت میکنی ومن همسر هر روز دعوا بحث داریم آرامش زندگیم بهم زده میتونم ازش شکایت کنم ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است خیر
مگر ایجاد مزاحمت باشد
حتی المقدور با یک وکیل مشورت نمایید ببینید وصف مجرمانه دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیلی جرمی اتفاق نیافتاده است می توانید ارتباط خود را قطع نمایید اگر مجدد مزاحمت داشتن می تواند شکایت کند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بهتر انست که باموضوع با گفتگو حل و فصل شود اگرنشد با ایشان کمتر مراوده و رفت و آمد کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر شکایت از پدر خانم نتیجه ای نخواهد داشت.
لزومی ندارد شما با وی بحث کنید و شما هر زمان خواستید می توانید منزل خود را عوض کنید و یا خودرو خریداری کنید و ارتباطی به پدر خانم شما ندارد که بخواهد اظهارنظر کند.
البته اگر به قصد خیرخواهی نظر بده بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر شمایت شما عنوانی ندارد ولی همین که به دخالت های ایشان توجه نکرده اید و خودتان تصمیم گرفتید درست است اما توصیه میشود از کمک های مشاور خانواده،برای شما و همسرتان استفاده کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

جرمی اتفاق نیافتاده است می توانید ارتباط خود را قطع نمایید

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
باید به مشاور مراجعه کنید تا خودتون و همسرتون بدون بی احترامی صحبت های ایشون رو بهش توجهی نکنید

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام با توضیحاتی که فرمودید وصف مجرمانه ای وجود ندارد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
این مساله بیشتر ابعاد خانوادگی دارد تا حقوقی و شکایت خاصی نمیتوانید در این خصوص از پدر خانم تان داشته باشید مگر اینکه منجر به مزاحمت گردد و بخواهید تحت این عنوان اقدام نمایید بهتر است با صحبت و با دعوت به آرامش مشکل را حل نموده و نهایتا روابط تان را با ایشان کمرنگ تر کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر توهین ،تهدید یا مزاحمت کرده شکایت کنید.اما موارد فوق خیر سعی کنید رفت و آمد محدودتر شود و در مواردی که مرتبط با حریم خصوصی است ایشان را دخالت ندهید.