مشاوره حقوقی رایگان - شورای حل اختلاف

با سلام . بنده خانم هستم .چک برگشتی از شخصی در شهر دیگر دارم . بدهکار جهت اتلاف وقت من شکایت بیهوده با عنوان مزاحمت تلفنی و تهدید و توهین ازم کرده که واقعا مسخرست . اگر در جلسه شورای حل اختلاف که در شهر دیگری است به علت بیماری همسرم که در استراحت میباشد حضور نداشته باشم و تقاضای وقت مجدد کنم آیا وقت مجدد تعیین میکنند؟ آیا میتوانم فقط لایحه دفاعیه برای شورا بفرستم ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام این دو موضوع ارتباطی به یکدیگر ندارند که ااتلاف وقت صورت بگیرد

جلسه شورای حل اختلاف برای صلح و سازش است است نه برای رسیدگی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام ‌
لایحه دفاعیه ارسال نمایید و اعلام نمایید که پرونده را به دادگاه ‌ کیفری ارسال ‌نمایند