مشاوره حقوقی رایگان - لایحه دفاعیه برای عدم حضور در شورای حل اختلاف

سلام من و همسرم از هم جدا شده ایم. دوهفته 48 ساعت من فرزندم را می توانم ملاقات کنم.خانم سابق بنده که در قرچک ساکن است و من در کاشان برای اینکه بچه را به من ندهد ادعا کرده که من فرزندم را کتک زده ام به دروغ. این در حالی هست که تا به حال چند مرتبه از تحویل فرزند خودداری کرده است گزارش نیروی انتظامی هم دارم .حالا با این ادعا در شورای حل اختلاف قرچک دادخواست علیه حقیر تنظیم کرده است .بنده دو هفته قبل به قرچک رفتم و در پاسگاه مرکزی اظهارات خود را نوشتم. جسارتاً به دلیل بعد مسافت و هزینه زیاد رفت و برگشت و بیکار شدن. آیا میتوانم لایحه دفاعیه به شورای حل اختلاف بدهم..سپاسگزارم

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم می‌توانید از طریق دفتر خدمات قضایی لایحه خود را ارسال کنید ممانعت از حق نیز جرم می‌باشد

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

درصورت نیاز بایستی در جلسه دادرسی شرکت کنید