مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند

سلام یه خودرویی از نمایشگاه خریدم که قرار شد بعد از پایان قسط تعویض پلاک کنه و سند بزنه الان 1ساله الزام به تنظیم سند زدم علیه نمایشگاه و صاحب سند اصلی قاضی هی وقت نظارتش تمدید میکنه این وقت برای همینه ماهه آیا تو تاریخ نظارت خودم باید تو دادگاه حضور داشته باشم مدارکی که دارم یه قولنامه کارت بیمه و خود خودرو میتونم به نتیجه برسم یا نه راهنماییم کنین

پاسخ ها :

محمدرضا   تعلیمی

جناب آقای محمدرضا تعلیمی:

نه در وقت نظارت لزومی به حضور شما نیست احتمالا قاضی مطلبی رو از نهاد یا مرجعی استعلام کرده و منتظر اونه که وقت نظارت گداشته تا اگر استعلام جوابش اومده باشه تا اون تاریخ بتونه رای صادر کنه.