مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین

با سلام مادر شوهر من 30سال قبل زمینی به ارث برده که متاسفانه جاده ورودی نداشته و تمام این سی سال برادرهایش به او گفته اند بعدا جاده را مشخص میکنیم، حالا او این زمین را می خواهد بفروشد تقسیم نامه یا انحصار وراثت هیچی نداره و خود برادرها هر جور دلشان خواسته اموال را تقسیم کردند فقط سند این زمینی که پدرشان از غیر خریده را دارد
به همین دلیل مجبور شده از تک تک وراث امضا بگیرد از 7ورثه 3برادر حاضر نشده اند امضا کنند، راه حلی وجود داره تا مجبور به امضا باشن ضمن اینکه این بنده خدا قرارداد فروش زمین رو هم امضا کرده و 20میلیون فسخ معامله هست
چکار باید بکنه

پاسخ ها :

یک وکیل

کسی را نمیتوان مجبور به امضا کرد