مشاوره حقوقی رایگان - حمل کالا قاچاق

سلام من را در زنجان با بار کالا قاچاق گرفتن به ارزش 600 میلیون تومان و ماشین در پارکینگ است و خودم را آزاد کردن تا صاحب بار را پیدا کنم من میتونم با ارائه بارنامه اثبات کنم که من فقط راننده هستم و میتونم از قاضی حکم بگیرم و صاحب بار را با پلیس بگیرم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
پیگیری نمایید
زیرا ‌ خودرو شما مصادره خواهد شد و به پرداخت جریمه محکوم خواهید شد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
راننده بودن نیر به نوعی معاونت در جرم و یا شرکت در جرم قلمداد می شود و در این حالات نیز از جرم قاچاق تبرئه نخواهید شد و متهم شناخته خواهید شد .

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
باید ثابت نمایید از وجود بار قاچاق در ماشین بی اطلاع بوده اید در غیر اینصورت به مشارکت در حمل کالای قاچاق محکوم میشوید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید به این نحو دفاع کنید
برای کسب اطلاعات بیشتر با من تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال تکراری است. همانطور که در گذشته بیان شد راننده بودن نیر به نوعی معاونت در جرم و یا شرکت در جرم قلمداد می‌شود و در این حالات نیز از جرم قاچاق تبرئه نخواهید شد و متهم شناخته خواهید شد.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

شما ادله خود را ارائه نمایید ولی تصمیم با دادگاه رسیدگی کننده است

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

بله،میتوانید با پلیس همکاری کنید و در مجازات خود تخفیف بگیرید