مشاوره حقوقی رایگان - پست کانال تلگرام

به نام خدا
سلام و خداقوت میگم خدمت عزیزان
بنده یک کانال فیلم و سریال زدم به تازگی در تلگرام که فیلم های غیر پولی که تو هر سایتی پیدا میشن رو قرار میدم
در یک کانالی که بسیار مشهور بوده و غیر فعال شده متوجه شدم فیلم و سریال های زیادی هستند
میخوام بدونم چه طور این فیلم و سریال ها رو در کانالم بزارم که غیر قانونی نباشه
چون کانالی که میگم ظاهرا ازشون شکایت شده پارسال و تا الان غیر فعال مونده آدرس ادمینشون هم موجود نیست
با این شرایط چه طور فیلم و سریال های اون کانال رو در کانال خودم قرار بدم که نه شرعا نه قانونی خلاف باشه
ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

یک وکیل

سوال حقوقی نیست