مشاوره حقوقی رایگان - تصادف رانندگی

سلام خدمت وکلای گرامی. این سوال را قبلا مطرح نمودم لیکن پاسخ کامل و شفافی دریافت نکردم. خودرویی با من تصادف کرد که مقصر بود. راننده بدلیل عجله و کار واجبی که داشت صحنه را ترک کرد. دختر ایشان که صاحب خودرو بود با شوهرش تماس گرفت. ایشان آمد و پرداخت خسارت را قبول کرد و به دلیل جریمه نشدن و استفاده نکردن از بیمه گفت نیازی به پلیس و کروکی نیست و کارت خودرو مقصر را به من داد. با هم به صافکار و نقاش مراجعه و قیمت گرفتیم و قرار شد پرداخت کند. الان بازی درآورده و می گوید شکایت کن. الان من کجا و از چه کسی باید شکایت کنم. شماره خودرو و کارت آن را دارم ولی اسم راننده و آدرس ایشان یا صاحب خودرو را ندارم. ممنون

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،میتوانیدباهمان کارت ومدارک ماشین که دست شمااست به شورای حل اختلاف برویدودعوی خودراتقدیم دارید.موفق باشید