مشاوره حقوقی رایگان - معامله فضولی

سلام ، من سه سال پیش ملکی را با مبایعه نامه کدرهگیری دار از کسی خریدم، بعد از دوسال که تصمیم به فروش ملک گرفتم ، مالک قبل از من شکایت فروش مال غیر کرد و ادعا کرد که ملک را نفروخته و همسرش به جای او مبایعه نامه (که به کسی که من از او ملک را خریدم فروخته شده) را امضا کرده ، و طی این شکایات معامله فضولی شناخته شده است ، من تمام مدارک پرداخت وجه به کسی که از او خریدم رو دارم ، اون هم مقداری از واریز وجه ش رو در بنگاه معاملاتی کارت کشیده که بنگاه دار به حساب مالک اولیه واریز کرده . الان تکلیف ملک چی میشه ؟ و من چه کاری از دستم برمیاد؟
مالک اول ملک را طی توهین ، تصرف عدوانی کرده که من از ایشان شکایت کردم و در دادگاه محکوم شده.
سپاسگزارم اگر راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

نیاز به بررسی بیشتر دارد اگر معامله فضولی است با عدم تنفیذ مالک اولیه، ابطال میگردد و ثمن و خسارات را می توانید مطاابه کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه پرسشی که شما مطرح کردی شامل چند بخش است که باید هر بخش آن را تک به تک بررسی کرد چرا که سوال شما یک پرونده کامل است نه یک سوال ساده که جواب کوتاه و ساده به آن داده شود بلکه باید ابعاد و زوایای پیدا و پنهان آن را بررسی کرد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
راه دفاع از حقوق شما وجود دارد

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام امکان دفاع در این پرونده وجود دارد هرچند که این پرونده نیاز به دفاع تخصصی دارد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر فضولی بودن ثابت شود ثمن بعلاوه ی دیگر خسارات قابل مطالبه است
برای اظهارنظر دقیق باید اوراق شما مطالعه شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به اظهارات شما جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد

مبایعه‌نامه توسط کارشناس رسمی خط
و امضا ، بررسی خواهد شد تا مشخص گردد که آیا مالک ، ملک را انتقال داده یا غیر مالک

و ممکن است که قرارداد شما باطل گردد
و در صورت ابطال قرارداد ، شما میتوانید ثمن معامله را طبق قیمت روز و طبق نظر کارشناس رسمی دریافت نمایید
و باید دادخواست مناسب به طرفیت
فروشنده اقامه نمایید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درصورتی که معامله قبل از شما باطل شده باشد شمانیز دادخواست اعلام بطلان به جهت مستحق للغیر درآمدن مبیع ومطالبه ثمن به نرخ روز بدهید