مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری سابقه کیفری

با سلام بنده 20 سال پیش حکم ابد گرفتم و بعد از گذراندن 1سال و نیم از حبسم در مرخصی دچار بیماری روحی روانی شدم دکتر رفتم و یک ماه در فارابی بستری شدم و تحت درمان بودم پرونده بستری در فارابی هم موجوده بعد از ان هم زندان نرفتم و غیبت کردم چون شرایط روحی مناسب نداشتم دادگاهم وثیقه ام را ضبط کرده، در این مدت 20 سال هیچ گونه خلافی یا اقدام به ارتکاب جرمی نکردم میخواستم بدونم بعد از گذشت این همه سال و شرایط که داشتم پروندم چی میشه باتشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام ،بهر صورت محکومیت شما حبس ابد بوده و این مدت غیبت کرده‌اید مشخص نیست دادگاه چه تصمیمی در این مورد بگیرند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از شعبه مربوطه پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر منظورتان این است که مشمول مرور زمان شده اید یا نه خیر ، اما در خصوص اینکه در ارتباط با پرونده تان چه تصمیمی اتخاذ خواهد شد این امر نیازمند اعطای وکالت در خصوص مطالعه پرونده ی شماست تا بتوان اظهارنظر دقیقی نمود
از طریق سایت با من تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ممکن است مجازات ، مشمول ‌مرور‌‌ زمان اجرای ‌حکم شده باشد