مشاوره حقوقی رایگان - غیبت از زندان

باسلام و عرض ادب
18ماه زندان داشتم که 7ماه زندان بودم بعد امدم مرخصی 183 روز غیبت کردم توی این مدت کار کردم رضایت شاکی رو گرفتم بعد پرونده رفت تجدید نظر عفو همگانی خورد محکومیتم بخشیده شده الان دوباره ابلاغ امده خودتو به زندان معرفی کن ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
سوال ابهام دارد و کامل نیست
باید دید موضوع چیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید خود را به زندان معرفی نمایید تا کارهای اداری انجام شود
و در مورد غیبت شما تعیبن تکلیف گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر عفو کامل خورده اید باید به زندان مراجعه کنید تا کارهای اداری انجام شود بهتر است از معاونت زندان پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق زندان موضوع را پیگیری کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مرتکب جرم شده اید ، غیبت زندانی پس از اتمام مرخصی ، فراری محسوب می شود و مطابق ماده 547 قاتون مجازات اسلامی مجازات دارد

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

احتمال داره خطایی رخ داده باشه.بهتره قبل از اینکه حضوری مراجعه کنی مدارک مثبت بخشودگی و تجدیدنظرخواهی خودتون رو طی لایحه از طریق دفتر خدمات قضایی بفرستی و بهشون اطلاع بدی که مشمول عفو شدی و ازشون بخواهی مجدد بررسی کنند.ضمنا از واحد اجرای احکام بخواهید که مشمول عفو شدنتان را بررسی کنند و مطمئن بشید که عفو شامل شما شده باشه

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

غیبت زندانی پس از اتمام مرخصی ، فراری محسوب می شود

البته شرایط حادثی بنفع شما در شورای طبقه بندی زندان در نظر گرفته خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای انجام کارهای اداری باید مراجعه کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

هر چه زودتر خودتو معرفی کن تا شامل عفو اعلام شده شوید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اجرای احکام مربوطه پیگیری کنید

ولی جلالی

جناب آقای ولی جلالی :

نیاز هست حتما پرونده شما در اجرای احکام توسط وکیل مطالعه شود تا علت احضار مشخص شود احتمای دارد بخاطر جنبه عمومی جرم باشه یا پرونده جدیدی بابت غیبت از زندان

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در هر صورت شما بایستی به دلیل غیبتی که در زندان داشته اید ، جریمه مد نظر را پرداخت کنید. ولی علی ایحال جای نگرانی نیست ؛ زیرا شما حکم عفو خود را در اختیار دارید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما غیبت داشته‌اید می‌بایست حضور پیدا کنید این موضوع را تعیین تکلیف بنمایید

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام چنانچه فرمایشاتتان کامل و دقیق بوده و نکته ی ناگفته ای نداشته باشد در اینصورت با توجه به رضایت شاکی و مهم تر از آن عفو عمومی ، قرار موقوفی تعقیب برایتان صادر خواهد شد و نگران نباشید با احترام

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مطابق ابلاغیه عمل نمایید .
فرار از زندان نیز خود جرم مجزایی است

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

حکم عفو را به رئیس ارای احکام ارائه بدهید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود‌.ازطریق اجرای احکام پیگیری کنید ودرصورتی که پرونده مختومه شده بخواهید به زندان اعلام نمایند

جهانگیر علی خانیان

جناب آقای جهانگیر علی خانیان :

باسلام. احتمال زیاد احضار شما برای غیبت از مرخصی از زندان است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

جهت پیگیری وضعیت غیبت وامور اداری است

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

به اجرای احکام کیفری شهرستان خودتان مراجعه کنید