مشاوره حقوقی رایگان - علت قطع شدن خط همراه اول

سلام ببخشيد ميخواستم بدونم چند ماهى هست كه خط ٠٩١٢ مادرم قطع شده و مراجعه كردم به دفاتر همراه اول گفتند كه خط بازداشته قضايى شده، علتش ميخواستم بدونم چى ميتونه باشه ؟

پاسخ ها :

آرزو سلیمانی

سرکار خانم آرزو سلیمانی :

با سلام
اگر علت ،توقیف قضایی باشد بدین معناست که از صاحب خط شکایتی کردند و خط را توقیف کردند.باید متوجه شوید که شکایت از ایشان در کدام مجتمع قضایی و شعبه است..