مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن نظریه کارشناسی بعد از تحویل به دادگاه

با سلام و خسته نباشید اینجانب بعنوان کارشناس رسمی نظریه خود را در مورد یک فقره پرونده تامین دلیل قریب به 4 ماه پیش به شورای حل اختلاف تقدیم کردم بنا به نظر مرکز محترم نباید در این پرونده اقدام به ارزیابی خسارت میکردم و این امر موجب شکایت خوانده پرونده شده ، سوال آیا میتوان نظریه را بعد از 4 ماه پس گرفت یا تغییر داد؟
در صورتیکه جواب منفی است، آیا دفاع موجهی برای این موضوع با توجه به شرایط پرونده شامل تقاضای ارزیابی خسارت مندرج در متن دادخواست خواهان و صلاحیت ارزیابی خسارت اینجانب که تعریف شده است وجود دارد؟ از شما کمال تشکر را دارم. سپاس

پاسخ ها :

یک وکیل

نظر کارشناس فقط قابل اعتراض است و اگر ابهام داشت یا ناقص بود با تصمیم دادگاه نظریه تکمیلی از کارشناس خواسته میشود