مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به نظریه کارشناسی

سلام وخداقوت
دردادگاه بدوی نظریه کارشناسی به نفع من اعلام شد وقاضی اعتراض به نظریه کارشناسی توسط طرف مقابل را نپذیرفت در نهایت رای به نفع من صادر شد.
طرف مقابل به رای دادگاه اعتراض کرده وخواهان کارشناسی مجدد شده است.
آیا چون در مرحله بدوی اعتراض به نظریه کارشناسی پذیرفته نشده،دردادگاه تجدید نظر نیز همین گونه خواهد بود ویا با کارشناسی مجدد موافقت خواهد شد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به تصمیم مقام قضایی مربوطه دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
بستگی به دفاعیات تجدیدنظر خواه دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به موضوع پرونده و لزوم کارشناسی مجدد از دید قاضی دارد که باید با گفتگوی متقابل راهنمایی دقیقتری گردد

پویا علیزاده

جناب آقای پویا علیزاده :

با سلام مخاطب گرامی تجدید نظر موارد اعتراض تجدید نظر خواه را بررسی می کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا نظر مرجع محترم قضایی ملاک است

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

سلام.ممکن است دادگاه تجدیدنظرمستقلاًموضوع رابه هیات کارشناسی ارجاع دهد.

ابراهیم نوری

ابراهیم نوری :

باسلام،بعداز ابلاغ نظریه کارشناس،طرفین فرصت یک هفته جهت اعتراض دارند و هدف از ابلاغ نظریه کارشناس درواقع اعطای فرصت جهت اعتراض هست،واینکه اعتراض مورد پذیرش واقع نشده شاید به دلیل عدم اعتراض در فرصت قانونی مربوطه باشد ویا اینکه نسبت به تودیع حق الرحمه هیات کارشناسی سه نفره اقدامی نشده باشد،

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام در صورتی که نقص تحقیقات تشخیص داده شود به دادگاه بدوی صادر کننده رای جهت کارشناسی ارجاع داده خواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ممکن است دادگاه تجدیدنظر موضوع را
برای بررسی به هیات کارشناسی 3 نفره بدهد
و

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

مقام قضایی در این مورد تصمیم میگیرد

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

ممکن است موافقت شود. در لین زمینه دفاعیات دو طرف دعوی در اقنای قاضی موثر است

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
به تصمیم مقام قضایی در مرجع تجدید نظر بستگی دارد.
می تواند با ارجاع موضوع به کارشناسی موافقت کند و محدودیتی در این مورد نیست.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر بستگی به دفاعیات دارد
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام بله امکان پذیر است ولی پیگیر پرونده در تجدیرنظر باشید
اگر مشهد هستید درخدمتم

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

ممکن است دادگاه تجدیدنظر به کارشناسی یه نفره ارجاع دهد