مشاوره حقوقی رایگان - ثبت اسم شوهر در کارت گارانتی جهیزیه ام بعنوان خریدار

سلام خسته نباشید. یه سوال داشتم. ببخشید شوهر من در هنگام نصب وسایل جهیزیه ی من پیشه نصاب بوده و شوهرم به نصاب در هنگام نصب کردن یخچال تلویزیون و لباسشویم گفته که در کارت گارانتی بجای اسم من اسم خودش رو در نام خریدار بنویسه تا بدین وسیله به من کلک بزنه. آیا ثبت اسم شوهرم در کارت های گارانتی یخچال تلویزیون لباسشویی باعث میشه که این جهیزیه من را بعنوان وسایل شوهرم بشناسن یا نه؟ در حالیکه من این وسایل را خریدم و فاکتورهای خریدش هم به اسم منه.