مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از تحصیل فرزند

سلام من پسرم 17 سال سن دارم از اول زندگی ام پدر و مادرم برای من تصمیم گرفته اند و هروقت مخالفت کرده ام جوابشان کتک بود، زمانی که به پایه نهم رسیدم در موضوع انتخاب رشته حتی اجازه انتخاب به من ندادند و تمام کارها را بدون اطلاع من انجام دادند و من را در رشته تجربی ثبت نام کرده اند، حال که بعد از اتمام پایه دهم و یک سال عذاب و افسردگی قصد تغییر رشته دارم ممانعت ورزیده اند و اجازه رفتن به مدرسه را به من نمی دهند لطفا راهنمایی کنید که کجا بروم و چکار کنم.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

با اورژانس اجتماعی تماس بگیرین، و مسئله را از طریق مسالمت آمیز حل کنید و در صورت عدم حل مسئله میتوانید اقدام به شکایت کنید