مشاوره حقوقی رایگان - عدم ثبت صورتجلسه شرکت

سلام
بنده مدیر عامل یک شرکت سهامی بودم، پنج ماه پیش طبق یک صورتجلسه هیات مدیره بنده برکنار شدم و نفر جدید معرفی گردید، بعد از پنج ماه بنده متوجه شدم صورتجلسه ای که نوشته شده بود تاکنون ثبت رسمی در اداره ثبت نشده است و از نظر قانونی هنوز بنده مدیر عامل هستم، آیا این موضوع می تواند برای من ایجاد مشکل نماید؟ چه اقدامی لازم است بنده انجام دهم؟

پاسخ ها :

اصغر رضواني

جناب آقای اصغر رضواني :

براي شما ميتواند از نظر حقوقي و كيفري ايجاد مشكل نمايد . اظهار نامه رسمي براي شركت با پيگيري موضوع فرستاده و به اداره ثبت شركتها اطلاع دهيد

حبیبه خالقی ماهانی

سرکار خانم حبیبه خالقی ماهانی :

بهتر است از طریق اظهارنامه مراتب فوق را به شرکت یاداوری کنید و برای رفع هرگونه شبهه دیگری استعفای خود از مدیر عاملی شرکت به شرکت اعلام کنید.