مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی جانبازان متوفی

سلام ببخشید پدر بنده سال 65جانباز شدند سال 91با درصد جانبازی 25درصد دائم فوت شدن پنج شنبه 15تیر 1402یک پیامک آمده که تا 18تیر وقت دارید شناسنامه تمام افراد خانواده جانباز را بیارین وگرنه عواقب تاخیر برعهده خودتون هست حالا که رفتیم میگن فقط این مبلغ بین فرزندانی که در زمان حیات جانباز مجرد بودن تعلق میگیره و به دیگر فرزندان تعلق نمیگیره آیا مگر میشه به همه فرزندان تعلق نگیره؟
اگر این مبلغ رو ارثی بجا مانده از جانباز در نظر بگیریم باید بین همه فرزندان تقسیم بشه؟!!!

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک شما را باید دقیق و کامل بررسی کنیم