مشاوره حقوقی رایگان - پایان قرارداد اجاره و عدم تخلیه توسط مستاجر

سلام و وقت بخیر
بنده موجر هستم .قرارداد اجاره آپارتمان مورد اجاره 4 روزه تمام شده (15 تیر 1402) و بصورت رسمی و با امضای دو شاهد و یک ساله تنظیم شده بود. و علی رغم اینکه یکماه قبل از خاتمه به مستاجر اعلام کردیم به ملک نیاز داریم و مبلغ رهن بطور کامل آماده است ما رو همچنان بلاتکلیف گذاشته.گفتیم ناچاریم قانونی اقدام کنیم میگه مشکلی نیست ولی منم بابت اینکه ملک دیگری جهت سکونت شخصی دارید و به اینجا نیاز ندارید و چون پارسال به من کد رهگیری ندادید شکایت میکنم. زمان قرارداد بنگاه گفته بود نیازی به ارایه کد رهگیری نیست و ما هم اقدامی نکرده بودیم در این مورد.
حالا ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

آیا میتونیم قانونی اقدام کنیم
و آیا می‌تونه بخاطر این موضوعات شکایت کنه؟
با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما دادخواست دستور تخلیه فوری اقامه نمایید و باید نیاز شخصی شما احراز گردد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
نگران نباشید شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطابق مصوبه سران قوا با20 درصد افزایش اجاره بها تمدید می‌گردد مگر مستاجر از شروط قراردادی تخلف کند یا موجر نیاز شخصی خود را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید و مستاجر را راضی کنید...

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی سریعا اقدام کنید تا ظرف مدت دوهفته حکم تخلیه صادر شود اخذ کد رهگیری قانونی نیست یک الزام صنفی است شما اگر ده تا خانه هم داشته باشید مانع از تخلیه نیست