مشاوره حقوقی رایگان - پرینت سیم کارت

با عرض سلام و وقت بخیر خدمت شما. من چهارسال پیش زمانی که ترم اول دانشگاه بودم،توی خوابگاه سیمکارت رایگان توزیع میکردن و همانجا به ناممون میزدن. اما بعدا فهمیدیم این سیمکارت ها دست دوم بوده و وقتی با اون شماره تلگرام نصب کردم دیدم تلگرام مال شخص دیگه ای هست و من اون تلگرام رو دلیت اکانت کردم.اما متوجه شدم صاحب قبلی سیمکارت خانم درستی نبوده و رفتارها و مکالمات ناشایستی داشته من چندوقت پیش درخواست دادم که توی سپاه مشغول کاربشم، احتمالا استعلام سیمکارت ها و فضای مجازی من رو بگیرن. نگران اون سیمکارتی هستم که صاحب قبلیش مکالمات درستی نداشته. چیکارکنم؟ چطور میتونم از آبروریزی که تقصیری توی اون نداشتم جلوگیری کنم و آیا ممکنه توی پرینت و استعلام سیمکارتم، مکالمات اون زمانی که سیم کارت مال من نبوده به نام من تموم شه و برام مشکل درست شه؟آیا لازم هست این رو به محلی که میخوام کارکنم اطلاع بدم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد