مشاوره حقوقی رایگان - ثبت مجدد پرونده

دیه شاکی را کامل پرداخت کردم ،وپیامکی اومده که پرونده درشعبه ی اجرای کیفری مجددا ثبت شد؟لطف پاسخ بدهید

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از شعبه اجرا موضوع را پیگیری کنید

مسعود رضا بلادری

جناب آقای مسعود رضا بلادری :

درود بر شما، مشکلی نیست جهت خاتمه پرونده است

مهرداد مهرپویا

جناب آقای مهرداد مهرپویا :

درود بر شما؛
توضیحات شما ناقص است، با این حال میتوانید به اجرای احکام دادگاه مراجعه و حضوراً موضوع را پیگیری نمائید. شاید دعوای دیگری علیه شما مطرح باشد.

احسان رضایی

جناب آقای احسان رضایی :

سلام.
رسید پرداخت را پیوست پرونده کنید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام در هر صورت پرونده برای بایگانی به اجرا خواهد رفت

محمد گودرزی

جناب آقای محمد گودرزی :

سلام شاید محکومیت دیگری دارید،البته گاهی پیام ثبت اشتباهی ارسال میشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این چنین پیامک ها و ابلاغیه ها مربوط به امور اداری شعبه مربوطه می باشد و اگر اقدامی از سوی شما مجددا لازم باشد از طریق سایت عدلیران ، پیامک و ابلاغیه مربوطه جهت پیگیری ابلاغ خواهد شد ‌‌.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
حضوری پیگیر ماجرا شوید..،