مشاوره حقوقی رایگان - ثبت مجدد پرونده در شعبه کیفری

سلام ما چند وقت پیش با مردی درگیری لفظی داشتیم که بعد ازشکایت از ایشان به علت تهدید ارعاب توهین افترا و قذف همراه با فیلم که گرفتیم ایشان مجرم شناخته شده و رای نهایی امد که جزای نقدی و یک ماه حبس تعزیری و سابقه دار شدن،الان بعد از گذشت دو سه هفته پیامک امده که پرونده شما مجددا در همان شعبه کیفری ثبت گردید،و توضیحات پرونده هم زده ازطرف وکیل وصول لایحه صورت گرفته، و نوشته پرونده با علت طرح رسیدگی بدوی به اتهاماتی که بالا گفتم ثبت گردید،علتش چیست و چه اتفاقی یعنی افتاده از طرف وکیل ایشان؟و چکارباید انجام دهیم،؟ممنون از تیم وکلای سایت

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام رسیدگی خواهد شد برای دانستن جزئیات فقط باید به شعبه مراجعه کنید