مشاوره حقوقی رایگان - دیه ماه حرام برا جرحی بیشتره یا برا فوت ؟ و ماشین رو چطور ترخیص کنم

سلام
بنده 1 ماه پیش تصادف کردم و بدلیل نداشتن مدارک فرار کردم تا مدارکو بیارم و فرداش خودمو معرفی کردم و ماشین تا الان پارکینگه الان اون فرد تو ای سیو بستریه میخواستم بدونم ماه حرام دیه دو برابر میشه یا برا فوت دو برابره ؟؟ و باید چیکار کنم ؟
دومن اینکه ماشینو چجور ترخیص کنم یا باید حال بیمار خوب شه بعد یا ..؟

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

فقط در حواذث منجر به فوت دیه تلغیظ میشود

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
فقط در مورد حادثه منجر به فوت اضافه میگردد

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

با سلام دیگه ماه حرام فقط مختص فوتی میشود وطی درخواستی اگه بیمه داشته باشین به بازپرس رفع توقیف بعمل میاد مگراینکه دلیل دیگه ای درتوقیف خودرو وجود داشته باشه