مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج زن اتباع بامردایرانی

باسلام ودرودخدا قوت خدمت شما وکلای عزیز لطفا بفرمایید همسر اتباع
بنده که هیچ مدرکی بجز عقدنامه ازدواج شرعی دائم وکارت واکسن کورونا هیچ مدرک دیگه ای ندارد میتوانیم عقدرسمی وشناسنامه ایرانی برای همسرم بگیرم با تشکر.

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتواند تابعیت ایران را کسب نمایید البته با شرایطی خاص باید به امور اتباع خارجه مراجعه و درخواست بدهید تا شرایط بررسی گردد

مسعود رضا بلادری

جناب آقای مسعود رضا بلادری :

درود بر شما، درصورتیکه اقامت قانوني دارند پاسخ شنا مثبت است

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

خیر شناسنامه تابع قواعد خاصی است و به صرف ازدواج آن زن، با مرد ایرانی شناسنامه ایرانی به زن داده نمی شود