مشاوره حقوقی رایگان - نه تقسیم ارث می کنند و نه میذارن شکایت کنم لطفا راهنمایی کنید.

خانم هستم و مجرد. از پدر بزرگم چند قطعه زمین و خانه و باغ به ما ارث رسیده. پدرم هم سالها پیش فوت کرده. با توجه به این، از یک طرف عَموم به همراه خانواده اش سالهاست که تمام سهم ما رو به تصرف خودشون درآوردن و حتی یک ریال هم به ما ندادن، نمیدن و نمیخوان املاک رو تقسیم کنن چه رسد به اینکه بخوان اجرت المثل ایام تصرف رو پرداخت کنن. از طرفی دیگه خانواده ام هم به خاطر برادرم که درگیره طلاقه برا اینکه از طریق دادگاه سهم الارثش برای مهریه مصادره نشه نمی خوان شکایت کنن. این وسط من که به سهم الارثم بی نهایت نیاز دارم و زندگیم رو هواست گیر افتادم. آیا راهی وجود داره که با شکایت تنها سهم الارث خودم رو به همراه اجرت المثل ایام تصرفش از خانواده عموم بگیرم و بنامم کنم، بدون اینکه سهم الارث برادرم به نامش بشه؟! لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
شکایت تقسیم ترکه و دستور فروش طرح کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
می توانید وکیل بگیرید و تمام سهم خود را مطالبه کنید.

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
برای تقسیم از طریق دادگاه ، سهم بقیه وراث نیز به آنها منتقل میگردد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست تقسیم ترکه و الزام به فروش تنظیم‌کنید