مشاوره حقوقی رایگان - موجر و مستاجر

قرارداد اجاره ای دارم که 18 تیر تمام میشه،مستاجرم چند روز زودتر اظهارنامه ای مبنی برتخلیه ملک برام فرستاده ولی آپارتمان و کلیدها را تحویل نداده آیا می تونم وارد آپارتمانم بشم؟ آیا پول ودیعه مستاجر را می تونم به حساب داد گستری واریز کنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تا زمانی که ملک تخلیه نشده بهتر است وارد آپارتمان نشوید و مبلغ ودیعه را میتوانید به مستاجر و یا به صندوق دادگستری پرداخت کنید و با اظهارنامه اطلاع دهید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام خیر نمیتواند وارد شوید با اظهارنامه هماهنگ کنید کلید را تجویل بگیرید و ودیعه را مسترد نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
خیر مگر ابتدا دادخواست تخلیه مطرح نمایید