مشاوره حقوقی رایگان - اجاره ملک

من منزلی را قولنامه ای خریداری نمودم که مستاجری در آن ساکن بود. ولی بدلیل ضعف مالی مستاجر با وجود تمام شدن قرار داد وی با مالک قبلی مدت یکسال اجازه دادم بدون تمدید قرارداد با من و تغییر در مبلغ کرایه همانجا سکونت داشته باشد. بعد از تمام شدن یکسال به دلیل نیاز قصد فروش ملک را نمودم و با اضافه نمون مبلغ بسیار کمی به کرایه و همان رهن قبل به وی اجازه دادم برای سال دوم سکونت داشته باشد ولی تاکید کردم من به خانه نیاز دارم و فعلا سکونت داشته باش درصورت قطعی شدن یکماه به شما فرصت تخلیه و جابه جا شدن میدهم. 6 ماه قبل به وی اعلام نمودم به منزل نیاز دارم ولی از آن زمان هربار به بهانه ای از تخلیه ملک سرباز میزند و کرایه هم معمولا دو سه ماهی بدهکار است. ادعای واهی می کند که من به او گفته ام یکسال دیگر بشین و اگه سال دیگه نخواستم یک ماه پیش از اتمام سالگرد قرارداد به تو خبر میدهم که تخلیه کنی. وقتی هم به او اخطار برخورد قانونی میدهم میگه هرکاری میخوای بکن و خوبیای منو نادیده گرفته. به نظرتون چطور میتونم از خونه ام بیرونش کنم.
ضمنا یه چک تخلیه از صاحب خونه قبلی گرفتم میتونم از اون استفاده کنم؟

پاسخ ها :

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

اگر قرارداد کتبی تنظیمی در 2 نسخه به همراه امضا 2 شاهد دارید از طریق شورا دستور تخلیه بگیرید