مشاوره حقوقی رایگان - مهریه و نفقه

با سلام
من مرد کارمند دولت هستم
3 تا وام از بانک‌های مختلف گرفتم که روی کسورات فیش حقوقی نیامده اند، و اقساط را دستی پرداخت می کنم .
نامه ای مبنی بر کسر یک سوم حقوق به محل کارم امده
امور مالی نیز ادعا میکند که من کاری به کسورات بیرون از اداره ندارم و باید یک سوم را کسر کنم .
راه حل چیست ؟
باتشکر

پاسخ ها :

الهه  حقي

سرکار خانم الهه حقي:

درود بر شما راه حلش تقاضای اعسار از دادگاه است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
راه دیگری ندارد قانونه صحیح می‌گوید لکن باید بررسی شود که یک سوم باید کم شود یا یک چهارم

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه پرسشی که شما مطرح کردی شامل چند بخش است که باید هر بخش آن را تک به تک بررسی کرد چرا که سوال شما یک پرونده کامل است نه یک سوال ساده که جواب کوتاه و ساده به آن داده شود بلکه باید ابعاد و زوایای پیدا و پنهان آن را بررسی کرد.