مشاوره حقوقی رایگان - تصادف جرحی

سلام . وقت بخیر.
چند روز پیش یه خودرو با موتورم برخورد کرد که دچار کبودی و تورم و آسیب نسج نرم مچ پا شدم.
پزشکی قانونی کبودی و خراشی رو که روی زانوی پامه رو در کنار اسیب های مچ پا زده .. نباید جدا میزد؟
مچ پای من از سه نقطه متفاوت دچار کبودی و تورم شدید شده ولی فقط تو برگه نوشته کبودی و تورم ناشی از برخورد جسم سخت به مچ پا آیا تعداد مناطق کبود شده باید قید بشه؟
آیامیزان تقریبی دیه رو میشه مشخص کرد؟
ضمنا من راه کسب در امدم از طریق موتور بود . پزشکی قانونی سه ماه طول درمان برام زده تو این مدت هیچ درامدی ندارم. آیا امکانش هست بابت این موضوع شکایت کرد یا خود بیمه محاسبه میکنه؟
هزینه های درمان و هزینه های رفت و امدی که انجام دادم چطور میشه دریافت کنم؟
تشکر فراوان از وقتی که میدارین

پاسخ ها :

یک وکیل

فقط دیه طبق حکم قطعی دادگاه