مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص جانباز بودن یا معلول خدمتی

باسلام. من در سال89 در حین آموزش رزم انفرادی در خارج از پادگان و در مرحله زندگی در شرایط سخت از ناحیه زانو دچار آسیب دیده گی شدم و رباط صلیبی و مینیسک زانوی راستم پاره شدن. بعد از به جریان دراوردن پرونده ام واسم معلولیت خدمتی زدن. خاستم بدونم راهی نداره که اعتراض بزنم واسه جانبازی؟ چون منو با سربازی که موقع مرخصی یا موقع فوتبال تو پادگان آسیب دیدن یکی کردن. واسم 12 درصد معلولیت خدمتی زدن و این بنظرم منطقی نیست.

پاسخ ها :

اصغر رضواني

جناب آقای اصغر رضواني :

به واحد ايثارگران يگان خدمتي مربوطه مراجعه ومشورت بگيريد

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،جانبازی فقط درمنطقه جنگی است وبایددرعملیات ویاآثارتیرباشد،ضمنا نیروهای مسلح ازجمله زحمت کشان این مرزوبوم هستندکه هرگزبه کسی اجحاف نمی کنند.موفق باشید