مشاوره حقوقی رایگان - لواط بدون دخول

سلام خسته نباشید.
تقریبا 5_6 ماه پیش بود چنتا پسر 14، 15 ساله در حال لواط بدون دخول بودند که من رفتم انجا و در همون حال ک اونها کارشون رو میکردند اونجا بودم و یکی دیگه که اونجا بود یهویی فیلم گرفت و در فیلم دو نفر در حال لواط بدون دخول هستند و من هم در فیلم افتاده ام؛ الان فیلم به دست خانواده ها رسیده و میخاهند شکایت کنند؛اون چنتا پسری که اونجا بودند گفتن که من هم با اون پسر لواط بدون دخول انجام داده ام اما فیلمی از من نیست که من همچین کاری انجام داده باشم یا نه؛ اونموقه که این اتفاق افتاد 17 سالم بود اما الان 18 سالو یک ماه هستم، اگر الان شکایت کنند من هم جرمی دارم؟ اگر جرمی دارم جرم من چیست و چه مجازاتی دارد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تا زمانی که دلیلی برای اثبات جرم نباشد ، مجازاتی نیز وجود ندارد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام چنانچه در تحقیقات به یقین برسند شما مرتکب لواط شدید مجازات دارد و مجازات لواط اعدام است