مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج با آقای بی مدرک

سلام خسته نباشید من دختری افغان هستم دارای مدرک گذرنامه با آقا پسری قصد ازدواج دارم که آقا پسر تا فعلا بی مدرک هستند
آقا پسر منتظر شناسنامه شون هستن تا بیاد 4 سال طول کشیده ولی هنوز نیومده قبلا آقا پسر گذرنامه داشتن ولی برای گرفتن شناسنامه همه را ترک تابعیت زدن میخواستم ببینم میتوانیم ازدواج کنیم؟؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

ایشان بدون هیچ مدرکی هستند بهتر است فعلا اینکار را انجام ندهید

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
از نظر شرعی بله ولی صبر کنید بعد از اخذ شناسنامه اقدام نمایید
مقاله بنده در این خصوص را مطالعه بفرمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

حتماً تا زمانی که مدرک کافی شناسایی ارائه نکردند ازدواج نکنید چون به مشکل برمی‌خورید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
شرعا آری قانونا به صرف آنچه در سوال آمده است ثبت رسمی نمی‌شود....

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به لحاظ شرعی بله اما ثبت نمی شود و عدن ثبت نکاح جرم است