مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مادر

سلام دختر 17 ساله ای هستم چند ماهی که پدر و مادرم جدا زندگی میکنن مادرم با من رفتار درستی نمیکنه و سر کوچک ترین مسئله و بحرانی منو میزنه به قدری که تمام تنم کبود میشه 2 بار تجربه خودکشی ناموفق هم داشتم هر بار بخاطر همین موضوعات یه بار موهام با قیچی کوتاه کرد گوشیم شکوند کتک میزنه و ...
آیا قانون این اجازه رو میده ازش شکایت کنم ؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بهتر آن است که با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
میتوانید شکایت نمایید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بله حق شکایت حتما دارید علاوه بر ان در زمان درگیری با اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما به سن قانونی نرسیده اید ولی میتوانید از اورژانس اجتماعی کمک بگیرید 123

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر به هیچ وجه .با اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید.اگر افاقه نکرد حتما شکایت کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اورژانس اجتماعی پیگیری کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

زیر 18سال نمیتوانید شکایت کنید.اگر حتما درصدد طرح شکایت هستید حکم رشد از اداره سرپرستی بگیرید

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید