مشاوره حقوقی رایگان - بررسی مجدد آسیب دیدگی در پزشکی قانونی

با سلام. در دعوا بند اول انگشت چهارم دست راستم شکسته شده که در همان شب درگیری به ارتوپد مراجعه و ایشان بعد جا اندازی دستم را اتل گرفتند.
در پزشکی قانونی پزشک دستم را معاینه نکرد و فقط عکس را دیده و شکستگی را نوشته و مثل اینکه نوشته دست در اتل است. در قسمت شکستگی هم ورم و هم کبودی و تیرگی پوست مشهود و در قسمت روی دست هم تورم زیاد وجود دارد. در عکس سی تی اسکن فقط شکستگی همان بند مشاهده می شود. بنده گزارش پزشک را به طور دقیق نمیدانم فقط به من گفتن 2.5 ماه دیگر مراجعه کنم جهت التیام مطلوب یا نامطلوب شکستگی. آیا می توانم دوباره به پزشک قانونی مراجعه کنم و درخواست کنم اتل را باز کرده تا خود پزشک دستم را ببینید و اگر مواردی باز نیاز هست اضافه نماید چون ایشان دستم را ندیده. ایا برای اسیب به رباط و تاندون ها در اثر همان شکستگی عکس ام ار ای نیاز است؟
و سوال بعدی اینکه ایا دیه تورم یا کبودی ای که به سبب شکستگی خود انگشت در انگشت بوجود می اید جزو همان دیه شکستگی انگشت محسوب میشود یا به صورت جدا محاسبه می گردد؟ تورم شدید پشت دست چطور(جزو شکستگی انگشت است یا جدا محاسبه می شود؟)
سپاس

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

این موارد را پزشکی قانونی در معاینه مجدد اعلام میکند