مشاوره حقوقی رایگان - معاینه پزشکی قانونی

سلام من به پزشک قانونی مراجع کردم و مشکلات رو مطرح کردم همان روز برگشتم خانه متوجه یک کبودی دیگر در یک ناحیه دیگر شدم میشه به همان پزشک قانونی مراجعه کنم که دوباره معاینه بشم؟
باید چه اقدامی انجام بدم؟
اگه پرونده رو بسته باشن امکانش هست؟ فاصله زمانی از فراموشی من یک روزه

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در نظریه پزشکی قانونی شما نیاز به معاینه مجدد زده باشد می‌توانید این مورد را هم اعلام کنید در غیر این صورت باید نسبت به نظریه صادر شده اعتراض بزنید تا بررسی مجدد شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
از مرجع قضایی درخواست نمایید تا دوباره شما را به پزشکی قانونی معرفی نماید

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

با مقام قضایی صحبت کنید و تقاضای معاینه مجدد نمایید.