مشاوره حقوقی رایگان - تولید فیلتر هوا در خانه

با سلام
شرکتی در تبریز با هدف فروش دستگاه های ساخت فیلتر هوا فعالیت میکند این شرکت مبلغ 750 هزار تومان جهت فروش دستگاه دریافت میکند تا آنرا در منزل بگزاریم و سپس مواد اولیه آنرا در اختیار قرار میدهد که البته بیشتر کار این فیلتر انجام شده است و از ما میخواهد با این دستگاه کار باقی مانده فیلتر هوا را انجام دهیم و آن چسباندن قسمت های بالا و زیرین فیلتر است که روزانه حداقل باید 100 عدد به این شکل انجام بدهیم و سپس این فیلتر ها را به آدرسی که شرکت میدهد ببریم و تحویل بدهیم.
قبل از شروع این کار مبلغ 30 هزارتومان جهت آموزش روش کار در کارگاه آموزشی که آنرا معرفی کرده اند دریافت میکنند و در یک جلسه آنرا آموزش میدهند و در نهایت از فرد متقاضی امتحان میگیرند؛
چگونه میتوانم بدانم این شرکت مجوز های لازم را برای تولید و فروش فیلتر هوای استاندارد را دارد یا خیر آیا این کار بنده طبق قوانین مجاز است یا خیر؟
قسمت دوم سوالم فروش آزاد این فیلتر ها است. آیا میتوانم این ها را به مغازه های فروش وسایل خودرو بفروشم یا اینکه به تنهایی مثلا در یکی از سایت های فروش جنس به فروش برسانم؟ چه مجوزی برای اینکار نیاز است؟
با سپاس

پاسخ ها :

یک وکیل

سوال حقوقی نیست