مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان صدور رای در دادگاه تجدید نظر

با عرض سلام
بنده دادخواست تعدیل مهریه به دادگاه ارائه دادم و رای بدوی بیش از 3 ماه قبل صادر شده. اما زوجه تقاضای تجدید نظر کرده و پس از انجام تبادل لوایح، پیامکی (با مضمون پرونده شما در شعبه .. دادگاه تجدید نظر ثبت شد) برای بنده ارسال شد که از زمان ارسال پیامک آن 50 روز میگذرد اما همچنان هیچ رایی صادر نشده، در حالیکه در موارد قبلی که بارها و بارها پرونده های مرتبط با اینجانب به تجدیدنظر ارسال شده بود نهایتا بعد از گذشت یک یا دو هفته رای صادر میشد. سوال بنده این هست که مدت زمان صدور رای در دادگاه تجدید نظر پس از ثبت پرونده در شعبه به طور معمول چقدر است؟
آیا نیازی هست بنده مراجعه حضوری به شعبه تجدید نظر داشته باشم یا خیر؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نیازی به مراجعه حضوری نیست.
رسیدگی در دادگاه تجدیدنظر زمان مشخصی ندارد.