مشاوره حقوقی رایگان - دادگاه تجدید نظر

سلام:خسته نباشید،ما شکایتی داشتیم رای به نفع ما صادر شد و طرف اعتراض داد.پرونده رفته دادگاه تجدید نظر،الان سه بار که وقت نظارت تمدید ميشه به بار نوشتن به دلیل عدم وصول پرونده از قاضی،یه بار نوشتن،عدم وصول پرونده از پزشکی قانونی،حالا نوشتن عدم وصول نتیجه پزشکی قانونی!چرا به پرونده رو انقدر طولش میدن؟آیا نميشه تو دو سه ماه که وقت نظارت میدن به پرونده رسیدگی کامل بشه و رای رو صادر کنن؟ممنون از راهنماییتون.

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

رسيدگي قضايي طولاني و زمانبر است و نيازمند دقت بوده و در عين حال مشكلات و حجم امور حقوقي و مراجعين به دادگستري زياد است و روند رسيدگي طولاني خواهد شد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به شعبه مربوطه جهت پیگیری مراجعه نمایید تعیین وقت و انجام مراحل رسیدگی و دادرسی قابل پیش بینی نمی باشد