مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون بنگاه

سلام وقت بخیر
اگر مستاجر به خواست خود زودتر از موعد مقرر بلند شود و موجر بگوید در صورتیکه متوجه هیچ ضرری نشود قبول می کند ، هزینه کمیسیون مستاجر جدید با چه کسی است؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

هزینه کمیسیون قرارداد جدید با اشخاص جدید است. یعنی موجر و مستاجر جدید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
باید با توجه به مفاد قرارداد اجاره عمل گردد

در قراردادهای اجاره چاپی بنگاه املاک ، شرط شده که در صورتی که قبل از پایان قرارداد ، مستاجر خانه را تخلیه نمایید مستاجر سابق باید کمیسیون بنگاه و یک ماه اجاره بها اضافه را به موجر را پرداخت نماید