مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت هزینه کارشناسی در شورای حل اختلاف

با سلام
شش نفر از مالکین یک آپارتمان ضمن مراجعه به شورای حل اختلاف و درخواست تامین دلیل اقدام به پرداخت هزینه کارشناس رسمی نموده اند.
صرفنظر از خواهان ها و خوانده پرداخت هزینه به چه صورت است ؟ آیا خوانده هم باید هزینه کارشناسی پرداخت کند؟

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

در تامین خواهان باید هزینه کارشناسی پرداخت کند

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

ابتدا به ساکن خوانده نباید هزینه کارشناسی پرداخت کند � دادخواست‌های تامین دلیل وظیفه پرداخت حق الزحمی کارشناس با خواهان پرونده است � سایر دادخواست‌ها نیز ابتداً �ینه کارشناسی از طرف خواهان پرداخت می‌گردد و اگر بتواند خوانده را محکوم کند می‌تواند هزینه کارشناسی را از ایشان مطالبه کند که معمولاً در همان دادخواست از سوی خواهان مطالبه می‌گردد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام در تامین دلیل هزینه با خواهان است نه خوانده