مشاوره حقوقی رایگان - تدلیس در ازدواج

سلام. بنده1/5ساله عقد کردم و در دوران عقد هستم، بعد 5ماه از عقدم،متوجه شدم شوهرم همزمان بااینکه من را عقد کرده،با یک خانمی در ارتباط هست ودرمنزلی که شوهرم ادعا داشت مال خودش هست اون خانم هم رفت وامد میکرده و چه بسا ارتباط جنسی هم داشتن،مدتها بعد باخانمه که صحبت کردم،ادعا میکرد با شوهرم صیغه بوده و از ازدواج ما خبرنداشته وصیغه نامه ای هم نشان نداد،ولی نصف خونه وسندماشین شوهرم به نام خانمه بوده،درواقع شوهرم با این خانم شریک مالی شدن و وعده داده ک باخانمه ازدواج کنه،من چجوری میتونم تدلیس در ازدواج را در دادگاه اثبات کنم وفسخ نکاح را انجام دهم؟؟؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام
همين موارد را به انضمام شهود و عنداللزوم نكاح نامه دادخواست دهيد