مشاوره حقوقی رایگان - مراحل تهیه مجوز قانونی شوکر و اسپری فلفل

باسلام بنده دارای شغل مشاور املاک می باشم و سنم 50 سال است همچنین پرونده های حقوقی بسیار دارم که در رسیدگی با طرفین درگیر میشوم که منجر به تشکیل پرونده های کیفری بسیار شده است میخواستم بپرسم برای تهیه شوکر و اسپری فلفل از طریق قانونی برای حفظ امنیت باید چه مراحلی را تی کنم و با این شرایط میتونم مجوز تهیه و استفاده از آن را بگیرم یا خیر؟؟؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

به پليس پيشگيري محل مراجعه فرماييد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اتحادیه املاک موضوع را پیگیری کنید.
به نظر بنده چنین امکانی برای شما وجود ندارد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله ؛ در صورتی که از پزشک مربوطه تایید شده از سوی سازمان ، گواهی سلامت دریافت کنید و اقدامات مربوطه ، می توانید مجوز حمل شوکر را دریافت کنید .