مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مجوز افشانه یا شوکر

با سلام
بنده عملیات بسیج هستم و حکم مسئولیت هم دارم ولی برای گشت های شبانه شوکر یا افشانه ندارم البته برای گشت هم حکم دارم ولی چون از طرف پایگاه گشت میریم تجهیزات ندارم و تجهیزات فقط حوزه‌اس
میخواستم بدونم با نشون دادن حکم مسئولیت و گشت در پلیس پیشگیری مجوز شوکر یا افشانه دریافت کنم و فقط در عملیات های بسیج استفاده کنم

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی جهت دریافت مجوز معرفی نامه از پایگاه مقاومت بسیج ناحیه الزامی است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر فرمانده بسیج صلاح بداند خودش این کار را می کند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مجوز شوکر به شما تعلق نمی گیرد دوست عزیز اگر تعلق می گرفت همان اول بهت می دادن

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید از پلیس امنیت پیگیری کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

هر فردی با توجه به نوع شغل و کارش باید با مراجعه به پلیس Police پیشگیری درخواست خود مبنی بر استفاده از این وسایل را ارائه دهد.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام
مشكلات امنيت فردي احتمالي و مجوز را با فرمانده خود در ميان گذاريد
حمل و نگهداري شوكر و افشانه غير مجاز جرم است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر امکانپذیر نمی باشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر مجوز های مربوطه باید داشته باشید همچنین در صورتی که حتی بدون مجوز برای خود ار خود استفاده کنید باز مرتکب جرم شده اید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید موضوع را از دیوان محترم عدالت اداری پیگیری نمایید