مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست اعسار

با سلام و خسته نباشید بنده امضاء دار شرکت خصوصی هستم که محکوم به پرداخت مبلغ سی پنج میلیون تومان شده ام میخواستم بدونم از صورت برداری از اموال منظور وسایل منزل شامل (قالی و مبلمان و تلویزیون و غیره ...) هم میشود.
بعد بنده امضادار یک تعاونی مصرف هم هستم که جدا از شرکت مذکور میباشد که در سال96تعاونی ملکی داشته و به فروش رفته که من داخل ثبت برای خریدار بعنوان هیئت مدیر تعاونی امضاءکرده ام آیا این موضوع برای من دردسر نمیشود و دادخواست اعسار رد نمیشود ممنون میشم منو راهنمایی کنید. با تشکر فراوان

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،اعساربرابرقانون یاقبول میشودویارد،ولی اگردرفرمی که به دادگاه

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

شخص حقیقی شما ربطی به شخص حقوقی که شما در آن صاحب امضا هستید ندارد. مگر این که شخصا سهام یا سهم الشراکه یا درآمد خاصی از آن محل داشته باشید ...