مشاوره حقوقی رایگان - حق الزحمه ناظر ساختمان

سلام
سال 90 قرارداد نظارت با ناظر سازه بستم وپروانه هم دریافت نمودم.تا سال 99 حق الزحمه ناظر را برا تمدید پرداخت نمودم .پروژه 5سال است که در مرحله گچ وخاک متوقفه .حالا رفتم برا تمدید پروانه شهرداری گفته باید برگه تعهد نظارت از ناظری بگیری .ناظر می گوی باید از سال 99به بعد حق نظارت ساختمانی که متوقف بوده را پرداخت کنی .سوال
1.برا یه ساختمان چند سال باید حق نظارت پرداخت کرد؟
2آیا سال‌های که پروژه متوقف بوده هم باید حق نظارت پرداخت کرد؟
لازم به ذکر است که سازه ساختمان سال 96 به اتمان رسیده واز آن زمان تا کنون ناظر محترم هیچ گونه اقدامی انجام نداده حتی یک تماس یا گزارش به شهرداری یا نظام مهندسی .جالب اینجاست که هزینه اضافه ساخت را سال 97 به شهرداری پرداخت نمودم ایشان حالا از گزارش شهرداری متوجه شده و ادعای حق نظارت اون را می کند.
بابت طولانی شدن متن پوزش می طلبم.
منتظر پاسخ هستم .ممنون

پاسخ ها :

حق الزحمه ناظر ساختمان ناظر ساختمان قرارداد نظارت