مشاوره حقوقی رایگان - اتهام کلاهبرداری اینترنتی

سلام وقتتون به خیر
یکی از وکلای عزیز خواهش میکنم اگه براتون مقدوره مشاوره رایگان داشته باشید با من،
چندین بار هزینه مشاوره تلفنی را پرداخت کردم و دیگه از پس هزینه برنمیام و نمیتونم اینقدر پول مشاوره بدم
به من اتهام به کلاهبرداری اینترنتی زدند و شکوائیه فرستادن ولی من با مدرک میتونم ثابت کنم دروغه
خواهش میکنم کمکم کنید تا بدونم چیکار کنم و اگه میشه با من مشاوره رایگان داشته باشید

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام مشاوره رایگان دردی از شما دوا نمی‌کند باید برای کارتان ارزش قائل شوید مسائله به این مهمی را سر سری نگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شما مدارک کافی برای اثبات ادعایتان داشته باشید قرار منع تعقیب صادر میشود ولی مهم است که ان مدارک واقعا محکمه پسند باشد که نیاز ب برررسی بیشتر دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مشاوره رایگان نمیتواند مشکل شما را حل کند اگر مساله را حل میکند میتوانید با من ارتباط بگیرید
اما شما نیازمند تنظیم لایحه دفاعیه دقیق و تخصصی هستید نه مشاوره

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما باید مدارک تان را ارایه دهید دیگر تصمیم با قاضی پرونده است