مشاوره حقوقی رایگان - اتهام کلاهبرداری اینترنتی

سلام وقت بخیر ببینید من آنلاین شاپ داشتم بعد خرید کرد یکی از من و پولم زد بعد چند وقت فهمیدم پول کلاهبرداری بوده، حسابم بسته شد و طرفم شکایت کرده با عنوان اتهام « کلاهبرداری اینترنتی» که اصلا من دانشجو شغل و کار خودم رو دارم بعد چند وقت ابلاغیه اومد دفاع از اتهام انتسابی، رفتم دادگاه بازپرس گفت ضمانت نامه بیار اون هم اوکی کردم بعد یک برگه داد گف دفاع رو بنویس بعد دادم بهش گف خبرش میاد، میخواستم ببینم مجازات چی هست زندانی داره!؟ واقعا داغونم، پول طرفم هم توی حسابم هست بهشون گفتم هنوز میخواستم پیگیری کنم اینطوری شد، الان میخوام ببینم مجازات و چی میگن پولش رو میدهم میره یا نه!؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ادعای خود را ثابت کنید برای شما مشکلی پیش نمیاد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تعیین میزان مجازات بسته به تشخیص قاضی و شرایط پرونده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر دفاعیات شما پذیرفته شود خوب مشکلی پیش نمی‌آید حق اعتراض برای شما وجود دارد در غیر این صورت مجازات تعیین می‌شود