مشاوره حقوقی رایگان - برایت برای پرونده

من داداشم حدود ی ماه پیش گرفتن اداره 18 آگاهی شاپور و حدود 20 شاکی ریختن روش و داداشم الان 20 شاکی داره اگه تو بازپرسی ما شاکی هاش بگیریم دادگاه برایت میخوره ؟ سابقه دار هست ها و به نظر شما باید چیکار کنیم که برایت بخوره تبرعه شه هیچ پرونده ای هم نداره فقط این یدونس ولی قبلا سابقه سرقت داشته

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

برایت نمیخوره بهش اما خیلی در مجازاتش تخفیف داده میشه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
حتی در صورت رضایت تمام شکات ، باز هم مجازات از بابت جنبه عمومی جرم خواهد داشت