مشاوره حقوقی رایگان - پروانه کسب و کارمندی

با عرض سلام وادب خدمت حقوقدانان و وکلای عزیز ایا من که کارگر قراردادی در اداره دولتی هستم میتوانم اقدام به دریافت پروانه کسب مشاور املاک کنم
ایا بیمه کارگری من به مشکل نمی خوره ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
چون هرچه تلاش کردم کسی پاسخ درستی نداد.

پاسخ ها :

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
ممنوعیت صرفا جهت استفاده از دو بیمه همزمان میباشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اتحادیه درخواست خود را پیگیری کنید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

افرادی که بازنشسته هستند و یا کارمندان بخش خصوصی میتوانند اقدام به دریافت پروانه کسب نمایند اما کارمندان دولتی نمیتوانند اقدام به این امر نمایند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

چرا مشکل پیدا خواهی کرد ولی از کار گزاری تامین اجتماعی هم سوال کن

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر دولتی هستید نمیتوانید اقدام کنید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام به عنوان استخدامی خود در اوراق حقوقی توجه نمایید اگر کارمند دولتی محسوب میشوید نمیتوانید از این امکان بهره مند شوید. بهتر است به بخش اداری و نیروی انسانی اداره ای که در ان مشغول به کار هستید مراجعه نمایید