مشاوره حقوقی رایگان - نظریه پزشک قانونی

سلام نظریه پزشک جراحت عمیق خلف گردن ارش دیه 5درصدجراحت عمیق دامنه کتف چپ ارش دیه 1درصدآسیب دیدگی نخاع ارش دیه1درصدکاهش قدرت عضلات فوقانی وتحتانی ارش دیه26وشش دهم درصد پارگی دامنه کتف سمت راست چیزی نزده آیا این نظریه درست هست درصورتی که من دیگه تعادل راه رفتنم خوب نیست چیزی نمیتونم بلند کنم قدرت آنچنانی ندارم که بخام یه چیزی یه کیلویی رو بخام صدمترباخودم حمل کنم ورابطه زناشویی خوبی ندارم بااین حال من الان تاحالا120میلیون هزینه کردم وشغلم سنگکاربودم آیا هزینه وازکارافتادگی من به این درصد ارش دیه اضافه مکنه قاضی

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید به نظریه پزشکی قانونی اعتراض بزنید و طی لایحه ای شرایط خود را شرح دهید